PEKERJA TM #BONGKARKAN TRICKS PALING MUDAH UNTUK LAJUKAN UNIFI / STREAMYX TANPA BAYAR BIL YANG TINGGI..MEMANG AWESOME !!!

Ok. Macam ini. Jika anda guna internet terlalu perlahan/slow/berat/ tengok You Tube pendek tersangkut-sangkut, sedangkan dalam rumah tu anda sorang je yang guna WiFi , cuba guna langkah ini :

WIFI Anda Kena Guna Oleh Orang Lain? Apa Perlu Buat?

OFF modem . On modem anda apabila anda ingin gunakan sahaja. Jika tidak gunakan seperti waktu tidur, kerja, dan lain-lain, offkan sahaja modem tersebut supaya ruang masa untuk pencuri WiFi ni terhad selain menjimatkan elektrik.

TUKAR Password wifi anda. Kalau boleh jangan pakai yang sama. Sentiasa tukar password wifi. Penat sikit tak apa sebab jiran yang curi wifi anda pun terpaksa running software yang digunakan untuk dapatkan password wifi rumah anda itu banyak kali.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*