Tak Sangka Betul..!! Datin Ini DEDAHKAN Punca Sebenar Kenapa Fattah dan Fazura Nikah Cepat dan Terutama Sekali Kes Pasal Kursus Nikah…Rupanya Ini Sebabnya..

Loading...

 

 

Pasangan pelakon popular Fattah Amin dan Nur Fazura Sharifuddin, sah bergelar suami isteri kira-kira jam 9.50 malam tadi.
Kedua-dua mereka telah melangsungkan pernikahan dalam majlis tertutup yang diadakan di sebuah hotel terkemuka, di Kuala Lumpur.

Menerusi kenyataan media yang dihantar pihak pengurusan Fazura, Universal Music, majlis tersebut hanya dihadiri oleh kaum keluarga dan rakan-rakan pasangan terbabit.

Fazura sah bergelar isteri kepada Fattah dengan sekali lafaz.

“Bismilahirrahmanirrahim

Dengan sukacitanya, kami dari pihak pengurusan Universal Music, ingin berkongsi berita gembira bahawa pelakon / penyanyi / usahawan wanita, Nur Fazura, telah sah bergelar isteri kepada pelakon lelaki popular, Fattah Amin, dengan sekali lafaz.
Pasangan itu disatukan kira-kira pukul 9.50 malam (27 November) dalam sebuah majlis tertutup yang dihadiri oleh keluarga dan rakan-rakan pasangan tersebut.”
Terdahulu, pada 23 November lalu pelakon utama telefilem Wanita Terindah itu mengumumkan mereka sudah pun bertunang pada 13 November lalu di kediaman keluarga Fazura.

Foto: Instagram

 

komen di atas sana tu,mungkin hanya pendapat dia sahaja.
baca boleh,percaya jangan.

bawah ni pendapat jab agama..terpulang pd korang lah
nk percaya yg mana

 

Sumber e-berita

Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*