[VIDEO] Mesti Tengok!!! Ni Lah Rumah Paling Mahal di Amerika Syarikat.

Sumber: Scoppwhoop
Kita mungkin dah selalu nampak rumah mewah kat Malaysia ni. Tapi tak ada siapa agaknya boleh challenge betapa mewahnya rumah yang paling mahal di US ni. Rumah ni bukan sahaja besar tetapi ada 12 bilik tidur, panggung wayang, swimming pool besar, dan banyak lagi.
Jangan terkejut dalam rumah ni je terdapat pelbagai koleksi kereta mewah, helikopter dan juga 21 bilik air. Kenapa bilik air lagi banyak dari bilik?

Kalau tak puas tengok gambar mungkin boleh tengok video kat bawah ni.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*